ЦСКА Москва и Севиля не се победиха на \"Лужники\"(видео)

21:21
ЦСКА Москва и Севиля не се победиха на \"Лужники\"(видео)
Отборът на ЦСКА Москва завърши наравно със Севиля в първи мач от осминафиналната фаза на Шампионска лига. Двубоят на стадион "Лужники" в руската столица приключи при резултат 1:1.

Домакините се възползваха от грешка в отбраната на Севиля в 5-а минута, но изстрелът на Марк Гонзалес не много неточен и слаб. Три минути по-късно Томаш Несод стреля опасно, но топката мина в страни от вратата на гостите. В 13-а минута ЦСКА бе близо до откриването на резултата, след хубав изстрел на японеца Хонда с левия крак, но точката не попадна в очертанията на вратата на Палоп.Малко след това Милош Красич напредна добре по десния фланг и центрира в наказателното поле, където Марк Гонзалес стреля от движение, но топката мина далеч над цента. Въпреки, че домакините имаха териториално предимство, отборът на Севиля усоя да поведе в резултата. Хесус Навас центрира от десния фланг на атаката, а Игор Акенфеев и централните бранители на ЦСКА не успяха играят с топката и Алваро Негредо отблизо вкара за 1:0 за своя тим в 25-а минута на мача. Точно 5 минути по-късно Хонда можеше да изравни, но ударът му с десния крак мина в страни от вратата на Севиля. В 40-а минута Алдонин стреля много опасно, но топката мина на сантиметри от страничната греда на Палоп.

Второто полувреме на двубоя започна далеч по-активно и положенията пред двете врати бяха значително повече. В 75-а минута испанският полузащитник на "армейците" Марк Гонзалес отправи много дилен и изненадващ удар с левия крак от около 30 метра, който не остави никакви шансове на вратаря на Севиля Палоп и резултатът бе изравнен. Пет минути преди края на редовното време играчите на ЦСКА Москва можеха да стигнат до пълен обрат в срещата, но отлично освободилият се Томаш Несид не успя да преодолее стража на гостите, след като остана сам срещу него.

Стартови състави:

ЦСКА Москва
: Акинфеев; В. Березуцки, А. Березуцки, Самберас, Игнашевич, Шенников; Алдонин, Хонда, Красич, Марк Гонзалес, Несид

Севиля: Палоп; Станкевичус, Фацио, Ескюде, Адриано, Закора, Ренато, Наваро, Рамарик, Навас, Негредо

ЦСКА Москва - Севиля 1:1
1:0 - Негредо, 25\'
1:1 - Гонсалес, 75\'

Видео от мача вижте ТУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация