Бала отстранява двамата капитани на тима, защото играли карти

16:58
Бала отстранява двамата капитани на тима, защото играли карти
Траян Дянков и Николай Кръстев са отстранени от Черноморец Бургас, защото не са изпълнили разпореждане на мениджъра Красимир Балъков. Това стана ясно на пресконференция днес на стадион "Лазур".

"След мача със Славия забраних всякакви игри в автобуса на връщане, но двамата не са се съобразили с това и са играли на карти. Играли са и други, но отстранявам тях двамата, защото са важни фигури. Капитани са, избрани са да водят отбора, а вместо да защитят общия клубен интерес, са се повлекли по нещо друго. По отношение на реда, дисциплината и йерархията компромиси няма да има", коментира Балъков.

Мениджърът уточни, че не разделя футболистите на българи и чужденци. "За мен всички са еднакви. Аз например се чувствам европеец и не деля футболистите на българи и на чужденци. Ако чужденец беше сред капитаните и беше участвал в играта на карти, щях него да отстраня. Решението е плод на нашата футболна философия. Не може футболистите да казват какво ще става. Това може да го казва само ръководството", завърши мениджърът на "акулите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
24.02.2010 18:08

Точно така Краси,трябва да има ред и дисциплина *thumb_up*