Официално: Черноморец представи двама защитници-гиганти, чака още трима играчи

16:50
Официално: Черноморец представи двама защитници-гиганти, чака още трима играчи
Първият съвет на Красимир Балъков към Велин Дамянов и Емил Копаранов като играчи на Черноморец Бургас, ги застигна още на влизане в залата за пресконференции: "Внимавайте с вратата". И наистина, двамата 197 - сантиметрови защитници трябваше да се наведат, за да минат под рамката, минути след като подписаха договорите си с "акулите" и бяха представени на медиите.

21-годишният Велин Дамянов е юноша на Нафтекс като изигра последния полусезон с екипа на Черноморец Поморие. Емил Копаранов е на 26 години и преминава при "акулите" от Етър Велико Търново.

"Бъдещето им зависи от тях самите", каза Красимир Балъков при представянето им като добави, че той и екипът му ще дадат всичко необходимо, за да могат двамата футболисти да се развият в отбора на Черноморец Бургас.

Балъков също така заяви, че се очакват жълтите карти на още три почти твърди нови попълнения - бившият национален вратар на България Стоян Колев, нападателят Далмо да Силва и румънския офанзивен халф Кристиян Мускалу, преди те да бъдат представени официално.

С тяхното привличане селекцията на Черноморец за полусезона ще бъде приключена.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

insanly
24.02.2010 20:28

Черноморец да не праят баскетболен отбор бе .... *lol* *lol*

Adrian000
24.02.2010 18:39

Пак ли гаф бее , абе Черноморец незнаете ли как се пише Дамянов на латинеца бе как са го изписали на екипа само Damynov ,а аз си мисля ,че е Damyanov !!!