Бенитес: Не очаквайте Торес да започне срещу Униреа

21:08
Бенитес: Не очаквайте Торес да започне срещу Униреа
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес оповести, че звездата на тима Фернандо Торес няма да започне като титуляр предстоящото гостуване на Униреа Урзичени в среща реванш от 1/16-финалите в Лига Европа.

Испанският нападател на "червените" се появи в игра в последния шампионатен кръг от Висшата лига, когато Ливърпул гостува на Манчестър Сити. Нападателят записа няколко минути игра в края на срещата, но въпреки това Бенитес няма никакво намерение да рискува с него при предстоящото гостуване в Румъния.

"Знаех, че мога да го използвам 15-20 минути при гостуването на Сити. Възстановяването му върви по план и той работи изключително много, за да си върне обичайната форма. Трябва да бъдем внимателни с неговото функционално състояние и да не го натоварваме излишно. Ще видя как се чувства преди мача, но не очаквайте той да започне срещата", заяви Бенитес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lamers_pro
25.02.2010 10:50

Прав е!Имаме преднина,Стиви или Дирк може да вкарат някой гол,така че по-добре Нандо да влезе за 15-20 минути *smile* Все пак няма нужда да рискуваме 100-милионен нападател (Челси и Сити даваха толкова за него) за мач с някакви заблудени румънци!Иначе браво на Торес-той работи изключително много, за да си върне обичайната форма GG,NANDO!!! *thumb_up*