\"Черил, обади ми се! С обич, Джон!

16:15
\"Черил, обади ми се! С обич, Джон!
Неизвестен футболен фен не пропусна да се пошегува със звездите на Челси Ашли Коул и Джон Тери, които се забъркаха в два грандиозни сексскандала.

И докато Тери успя да се сдобри със съпругата си и запази своя брак, вчера стана ясно, че Черил, съпругата на Ашли, е поискала развод от левия бек на Челси.

Във връзка с това събитие неизвестен британски зевзек бе разпънал банер с надпис: Черил, обади ми се! С обич, Джон!

Транспарантът виси от мост близо до предградието Съри, където е имението на Черил Коул, която в момента е в САЩ.

Както е известно, наскоро стана ясно, че Джон Тери е имал сексуална авантюра с бившата приятелка на Уейн Бридж Ванеса Персонел месец, след като французойката и бившият ляв бек на Челси са се били разделили.

Сега явно се очаква Тери да утеши и самотната сексапилна певица Черил, смята "Дейли Мейл".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nasran_chorbar
24.02.2010 16:42

Въпрос на Чест. В Англия гледат на футбола по друг начин. А в края на крайщата Джон Тери би следвало да е модел на подражание и идол на младите. Сам се прецака с тази история той. Англия не е България, Джон Тери не е Благо Георгиев *joking*

Barca_fen112
24.02.2010 16:30

Голяма сапунка стана *joking* Само не разбирам защо това ,че имат проблеми в личния живот се отразява и на професионалния.И 2мата са страхотни футболисти и според мен тренерите и собствениците на Челси нямат никакво право да ги глобяват и да отнемат на Тери капитанската лента