Бенитес категоричен: Не искам в Реал Мадрид, защото няма да правя трансферите

12:50
Бенитес категоричен: Не искам в Реал Мадрид, защото няма да правя трансферите
Мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес заяви, че не проявява интерес да се присъединява към испанският гранд Реал Мадрид.

По-рано този месец излезе информация в испанската преса, че наставникът на мърсисайдци се е превърнал в основна цел на президента на "белия балет" Флорентино Перес.

Като основна причина за категоричния отказ на Рафа се изтъква трансферната политика на испанския гранд. Селекцията в тима се прави от генералния директор Хорхе Валдано и президента Флорентино Перес, а подобно управление и вмешателството в работата не е в стила на испанския мениджър.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Gheorghe_Hagi
24.02.2010 17:22

Трансферите се направиха когато нямаше тренйор иначе естествено биха се консултирали нещата, това ще значи все едно да не искаш Роналдо, Кака, Шаби Алонсо или Бензема във състава си?! ТРЯБВА ДА НЕ СИ ТРЕНЙОР ИЛИ ДА НЕ СИ НАРЕД С ГЛАВАТА!!! НА ВАЖНИ ЛИ СЕ ПРАВИМ, РАФА БЕНИТЕЗ КАДЕЕЕЕ РЕАЛ МАДРИД КАДЕ?! КОЙ Е ПО ГОЛЯМ?

ceco26
24.02.2010 17:06

Бенитез не е толкова виновен за малкото си трансфери. Глен Джонсън определено си заслужава парите, Акуилани очаквам да докаже, че и той си заслужава парите. Но не знам защо е махнал от тима футболисти като Рийзе, Крауч и може би още някой.

paffo
24.02.2010 16:55

Като дадоха на 1 мениджър да си избира ирачи в реал дойдоха Жулйен Фобер под наем Ласана Диара който никои отбор в Англия не го искаше Рафаек Ван дер Ваарт който е твърда резерва и преди покупките от тоя сезон има ли смисал да се коментира повече!

Patilanec
24.02.2010 16:17

Много си е прав Рафата! Тея Перес и Валдано немогат да осъзнаят ,че трябва да дават свобода на мениджърите да избират сами играчите си ! Незнам що за отбор е това просто една рекламна агенция,която освен ,че си избива парите за трансферите печели и още повече.Тоест печелят дадени хора, но не и феновете на футбола *thumb_down*

boc1
24.02.2010 15:42

Хаха в Ливърпул си се спукал от трансфери *joking*