Отнемат точки на Пирин

12:01
Отнемат точки на Пирин
Пирин Благоевград е заплашен от отнемане на точки и блокиране на зимните трансфери. Това заяви футболният мениджър Милко Бански, съобщава "Меридиан Мач". До крайната мярка може да се стигне, ако до края на седмицата ръководството на "орлетата" не се изплати на четиримата си бивши футболисти - Борислав Хазуров, Марио Метушев, Димитър Коемджиев и Николай Чавдаров, които през лятото успяха да осъдят клуба. Мениджърът на играчите заплаши да отнесе случая до Спортно-техническата комисия на БФС, както и до Дисципа. Освен със сериозни санкции, Пирин може да бъде наказан и с отнемане на точки от ФИФА.

Към този момент Пирин не може да картотекира новите си попълнения - Янко Сандански, Тодор Симов и Димитър Воденичаров. Това ще бъде така, докато не изплатят задълженията към въпросните играчи, които датират от януари 2009 година.

Този случай е поредният в последно време, който показва, че финансовото положение в Пирин е доста зле. Както е известно, "орлетата" все още не са получили пари от ЦСКА за Борис Галчев, Спас Делев, както и Херман Пиетробон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Bookie
24.02.2010 12:40

Е то какво стана?Ботев и Пирин финансово зле защото чакат пари от цска.Докога ще ги чакат?Панчаревци имат играчи за 3 отбора ,а купуват пак и то без да платят.Явно похватите на Лупи са научени доста добре и от Кралете *joking*