Рабех призна: Отказвам се!

08:56
Рабех призна: Отказвам се!
Скандалният защитник Юсеф Рабех разкри, че възнамерява да прекрати професионалната си футболна кариера. След 48 часа звънене на последния известен gsm номер на мароканеца, той вдигна телефона. Рабех призна, че е включил за няколко минути телефона си и е вдигнал без да иска. Както е известно, скандалният защитник избяга от лагера на руския Анжи в събота вечерта и оттогава е в неизвестност. До снощи така и не се знаеше къде точно се намира Рабех, а мениджърите му и представителите на Анжи не успяваха да се свържат с него.

"Отказвам се от футбола. Повече няма да ме видите. Не ми хареса в Анжи, а доколкото знам, няма шанс Левски да не получи парите от продажбата ми. Остави ме на мира", споделя Рабех пред "Меридиан Мач".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Notlike
25.02.2010 09:40

Пиян Рабехов се отказва от футбола (демек живота си). Сега се чуди къде да отиде, защото е на 1 хвърлей разстояние и на 1 патрон отстояние *lol*

lubo_krika
24.02.2010 14:33

Рабехчо,Рабехчо,то ако ставаше така както ти искаш винаги ехе...Ти им казваш "чао",но дали те мислят така?То ще се чуе марокански циганин.Долно мароканско племе сте и такива ще си останете.

plamo_85
24.02.2010 09:40

Хехе, тоя много греши като се занимава с ония от Анжи. Като нищо тия дегестанци са го утрепали *smile*