ЦСКА направи разяснение относно заплатата на Митрески

14:28
ЦСКА направи разяснение относно заплатата на Митрески
Във връзка с появилите се в днешната преса спекулации, относно месечното възнаграждение на футболиста на ПФК ЦСКА Игор Митрески и цитираната баснословна за българските стандарти месечна заплата от 25 000 евро, ръководството на ПФК ЦСКА държи да внесе следните уточнения на сайта на клуба:

Месечното възнаграждение на Игор Митрески в ЦСКА е с пъти по-малко от цитираните в 25 000 евро. Тъй като ПФК ЦСКА е клуб, който отдавна е възприел политика на прозрачност, имаме удоволствието да обявим, че месечната заплата на Игор Митрески в ЦСКА не надхвърля сумата от 7000 евро.

Остро осъждаме подобни лъжливи публикации, които имат за цел единствено да всеят раздор в колектива на нашия отбор дни преди подновяване на шампионата.

Категорично заявяваме, че, колкото и да се стараят някои наши "доброжелатели", подобни спекулативни драсканици нямат никакъв шанс да повлияят на здравия колектив в нашия клуб.

Съветваме авторите на тази и подобни измишльотини, които по всяка вероятност ще се родят в главите им в бъдеще, да се концентрират повече върху спортния аспект на нещата и да си спестят малко мастило, преди да пишат непроверени, недоказани и спекулативни неистини по адрес на най-успелия български клуб.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация