Роналдо: Ще направим всичко, за да победим Лион

12:45
Роналдо: Ще направим всичко, за да победим Лион
Голмайсторът на Реал Мадрид Кристиано Роналдо заяви, че очаква с нетърпение реванша от осминафиналите в Шампионска лига с френския Лион. Според португалския футболист, срещата на стадион "Сантяго Бернабеу" ще бъде коренно различна от тази във Франция преди седмица.

Роналдо направи страхотен мач срещу Виляреал през уикенда, когато "Белия балет" постигна разгромна победа от 6:2.

"Аз играх добре в мача с Виляреал и вкарах един от головете, но ние сме отбор и това е по-важното", каза Кристиано в интервю за "Марка".

"Лион ще бъде посрещнат от един много силен и задружен тим в Мадрид. Ще направим всичко възможно, за да ги победим", каза още португалецът.

Както е известно Лион победи Реал Мадрид с 1:0 на "Стад Жерланд" в първия мач от осминафиналите в Шампионска лига, а реваншът е на "Сантяго Бернабеу" на 10 март.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Disc0nnect
23.02.2010 14:20

дано лион да покажат същата игра както в франция и да го бият 0-1 поне *beer*

drusalin
23.02.2010 14:06

един резултат от порядака на 6:2 пак ще ни устрой отлично *party* а и лион са на нивото на Villareal. Имаха късмет просто в първия мач и играеха мн добре в защита. Разминаха се от равен.. Но на Сантиаго Бербнабео просто нямат измъкване.
HardTrax май си мн на вътре в нещата, кво да напрайм че майка ти всяка вечер чужд я ебе в устата ? И тя отнякъде трябва да печели ама едва ли някога ше стигне нивото на Роналдо такова леке е същата помия като тебе. Грешка е направила с теб *lol*