Ники Чипев: Името ЦСКА не ни стряска

11:54
Ники Чипев: Името ЦСКА не ни стряска
Николай Чипев е най-неизвестният от бившите футболисти на ЦСКА, които през пролетта ще играят за Локомотив Пловдив. Халфът е юноша на "червените" и дори записа официален мач за тима от "Българска армия" миналия сезона. През есента той бе преотстъпен в Спортист Своге, но от януари вече е собственост на "черно-белите".

- Ники, още в първия кръг ще играеш срещу бившия си отбор, има ли сили Локо Пд да спечели на "Армията"?


- Разбира се. Ние ще гоним трите точки. Всичко е възможно и се надявам ние да излезем крайни победители. Името ЦСКА не ни стряска.

- Според теб какви са причините ти да не се наложиш при "армейците"?


- Всеки има различно мислене. Аз съм професионалист и важното е да се развивам. Радвам се, че съм в Локомотив Пд. Надявам се да се наложа и да гоним високи цели. Локомотив Пд е тим с традиции и се надявам, че в близко бъдеще това ще се случи.

- Ти, Данчо Тодоров, Кирил Котев, Здравко Лазаров, а и Георги Чиликов сте бивши футболисти на ЦСКА. Ще излезете ли с по-различна нагласа на "Българска армия"?

- Според мен всички ще докажем, че имаме качества и заслужаваме да бъдем част от ЦСКА. Това, че сме в Локо Пд, не е крачка назад. Всеки преценява своето бъдеще. Но за мен Локомотив е добро предизвикателство.

- Сърдит ли си на някой за това, че не бе одобрен за ЦСКА?

- За мен Локо Пд е трамплин. Отбор с традиции и не съжалявам, че ще играя в Пловдив.

- Фиксидея ли е на Николай Чипев някой ден отново да облече екипа на ЦСКА?

- Не. ЦСКА е голям отбор, но не мисля, че Локомотив Пд е тим, който е за подценяване. Защо някой ден да не заиграя някъде, където мога да покажа, че не ЦСКА е най-високото ниво във футбола.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация