Oтново заедно в отбраната на Манчестър Юнайтед

11:13
Oтново заедно в отбраната на Манчестър Юнайтед
След изтърпяно наказание от четири мача Рио Фърдинанд се връща в състава на Манчестър Юнайтед за срещата с Уест Хям тази вечер от 28-и кръг на Висшата лига на Англия.

Двубоят на стадион "Олд Трафорд" е с начален час 22:00 българско време. Партньорът на Фърдинанд в центъра на отбраната Неманя Видич е възстановен от травма в крака, така че двамата ще играят заедно за първи път от октомври 2009 г. Контузени в състава на "червените дяволи" са Райън Гигс, Оуен Харгрийвс и Джон О`Шей, докато Нани изтърпява наказание.

Уест Хям записаха две поредни победи, но мениджърът Дзола възнамерява да направи някои промени в отбора си за мача с Юнайтед. Участието на Бенедикт МакКарти остава под въпрос заради травма в коляното на футболиста.

В мача с Евертън миналата събота тимът на Димитър Бербатов претърпя първо поражение в последните си 9 срещи. Манчестър Юнайтед не са губили две поредни шампионатни срещи от март миналата година, когато паднаха от Ливърпул и Фулъм.

Днешният двубой между тима от "Олд Трафорд" и Уест Хям ще бъде 119-о противопоставяне във всички турнири. Отборът на Алекс Фъргюсън има 53 победи, равенствата са 24, успехите на "чуковете" - 41.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари