ЦСКА продава Иван Иванов в Русия

08:52
ЦСКА продава Иван Иванов в Русия
Шефовете на ЦСКА са на път да продадат Иван Иванов-Русия в Русия, съобщиха за "24 часа" запознати с делата на "червените". Мениджър, свързан с новака във Висшата лига Алания Владикавказ, преговаря късно снощи в офиса на фирма "Титан-АС" в София за правата на русокосия защитник. Централният бранител, който вчера бе викнат от националния селекционер Мъри Стоилов за контролата с Полша, се прочу през есента както с изявите си на терена, така и с честите си посещения по нощните столични клубове. Иванов, който иначе не употребява алкохол, и вратарят Иван Караджов бяха нарочени от ЦСКА за "пияниците" в отбора от есента.

Ако "червените" и тимът от Далечния изток се разберат за Иван Иванов, ЦСКА ще прибере 600 000 евро от трансфера.

Старши треньорът Йоан Андоне инспектира сутрин стадион "Васил Левски". Все още съществува вероятност "червените" да играят домакинските си мачове на националния стадион, а не на "Българска армия". На клубното съоръжение трябва да се прави ремонт на трибуните заради окаяното им състояние. Всичко зависи от това, колко пари за наем ще иска управата на "Васил Левски".

Румънецът Андоне обаче не е останал очарован от състоянието на тревата. На терена на "Армията" не е стъпвано цяла зима, като още преди това бе направено възстановяване на покритието.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари