Още 1 млн лева за Левски

08:34

Още 1 млн лева за Левски
Левски ще получи и тази година около 1 млн. лв. от "М-тел", стана ясно вчера. Клубът ще преподпише днес договора си с телекомуникационната компания.

На Герена са доволни поне от това, че спонсорът няма да намалява парите. "М-тел" почна в Левски с 6 млн. лв. годишно, докато сега дава едва около милион.

"Параметрите на договора между нас и "М-тел" не са се променили и остават горе-долу същите. Няма да има промени в условията на контракта и задълженията на Левски към "М-тел" и на мобилния оператор към нас", заяви пред "7 дни спорт" Константин Баждеков.

Финансовите данни сочат, че в сравнение с 2007 г. постъпленията от оператора са намалели драстично. Тогава сините са получили 4,1 млн., докато през 2008 г. сумата не достига и милион - 930 000 лв. За 2009 г. се чакат повече пари, тъй като има премия за влизане в групи на европейски клубен турнир.

Официалното преподписване на договора между "М-тел" и сините ще се състои днес от 12,30 ч. на ул. "Кукуш" №1. На събитието ще присъстват главният изпълнителен директор на оператора Андреас Майерхофер, изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков и мениджърът на сините Георги Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация