Още една от звездите на Ливърпул оздравя

17:59
Още една от звездите на Ливърпул оздравя
Още един от трайно контузените футболисти в Ливърпул. Става въпрос за Глен Джонсън, който получи травма в коляното на 29 декември 2009 година по време на победата на своя тим с 1:0 като гост на Астън Вила. Първоначално се очакваше десният бек да отсъства само до края на януари, но в последствие се оказа, че травмата е по-сериозна от очакваното.

"Надявам се, че следващата седмица Глен ще бъде в групата за предстоящия ни мач от Висшата лига", коментира Рафаел Бенитес.

"Позитивно е, че Фернандо Торес и Йоси Бенаюн вече са готови за игра. Тяхното здравословно състояние за момента е много добро. Надявам се ситуацията с Глен да се подобна", допълни още мениджърът на мърсисайдци.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikolai_kushev
22.02.2010 22:18

сами си преведете това което се казва от клубното ръководство на клуба.:"hopefully Glen Johnson will come back in the next weeks," said the boss.

nikolai_kushev
22.02.2010 22:15

поредната тъпа измислица на типстарите,има някой важни неща който трябва да се спазват преди да се напише нещо за да не стане глупост в последствие както това,а то е да се проучи и сравни тази информация която сте имали,защото това не е е така с малко сте се объркали ама сте се.

SnickersaKu4ko
22.02.2010 19:02

Още един от трайно контузените футболисти в Ливърпул - ае кво е тва неграмотното започване на тази статия