\"Акулите\" победиха Сливен в контрола

16:59
\"Акулите\" победиха Сливен в контрола
Черноморец Бургас  се наложи над Сливен с 1:0 в контрола между дубльорите на двата клуба на изкуствения терен в Поморие. В първенството на дублиращата група "акулите" се представят изцяло с юноши старша възраст, но въпреки възрастовата разлика те успяха да подчинят противника си от града под Карандила, който е сред челниците в есенното класиране.

Контролата предложи равностойна и динамична игра с интересни ситуации и пред двете врати. Единствения гол вкара дошлият от Черноморец Поморие  полузащитник Пламен Димитров от дузпа в 78-а минута. Бялата точка беше посочена за нарушение срещу друго ново попълнение - Десислав Стойков от  Черноморец-Поморие , който преодоля вратаря на гостите, а после беше фаулиран от него.

Бургаският треньорски тандем Владо Стоянов-Мирослав Кралев използва общо 18 юноши в мача. Неофициален дебют за тима направиха като резерви през второто полувреме Милен Гамаков /15 г./ и Станислав Дрянов /14 г./.

В първенството на дублиращата група Сливен зимува на 2-ро място с 32 точки /само с две по-малко от лидера Литекс/, докато черноморци са девети с 20 т.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Very_Drunk
22.02.2010 22:21

не четеш... юношите старша възраст са победили 1вия състав на сливен...

cikata1
22.02.2010 17:26

хаха само с 1 ли бе каде се бутате тогава в А група *lol*