Семинар на делегати и съдийски наблюдатели при БФС

15:08
Семинар на делегати и съдийски наблюдатели при БФС
На 20.02.2010 г. на стадион "Васил Левски" в зала "Родина" бе проведен семинар за делегати и съдийски наблюдатели при БФС. В сутрешните занимания участие взеха делегатите и реферските наблюдатели за "Б" ФГ, а от 13:30 семинара официално бе открит от вицепрезидента на БФС Михаил Касабов и президента на ПФЛ Валентин Михов. В следобедните занятия участие взеха делегати и съдийски наблюдатели от "А" ФГ.

Участие в семинара взеха и изпълнителния директор на БФС Борислав Попов, както и спортно-техническия директор на БФС Антон Попов. Борислав Попов поздрави участниците в семинара от името на президента на БФС Борислав Михайлов като изрази очакванията на ръководството на БФС към всички делегати и съдийски наблюдатели да бъдат положени максимални усилия за успешно преминаване на шампионата по футбол през пролетта на 2010 година. На семинара свои инструкции дадоха председателя на съдийската комисия Костадин Костадинов, който поиска от съдийските наблюдатели да бъдат максимално обективни към оценките на реферите, председателя на Спортно-техническата комисия пък изказа задоволство от работата на делегатите през есенния полусезон по отношение на организацията на мачовете.

Секретаря на националната комисия запозна делегатите с допълнителните инструкции, свързани с дисциплинарния правилник на БФС. Всички съдийски наблюдатели преминаха през теоретичан тест и изслушаха инструкции за оформяне на съдийски оценки от Стефан Орманджиев, който е инструктор на делегатите.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация