В Сити не знаят какво става с Тевес

14:47
В Сити не знаят какво става с Тевес
Мениджърът на Манчестър Сити Роберто Манчини разкри, че няма представа какво се случва с нападателя на тима Карлос Тевес, който миналата неделя бе пуснат във ваканция по семейни причини в родната си Аржентина.

"Чух се с него преди три дни. Той ми каза, че е разрешил семейните си проблеми, така че надявам се скоро Карлос да се завърне при нас", коментира Манчини след края на мача с Ливърпул.

"Не знам дали изобщо е поддържал форма през последните дни. Мога само да се надявам, че той ще се прибере в Манчестър скоро, за да може да е на линия поне за мача с Челси през следващия уикенд", допълни мениджърът на Сити.

Както е известно, приятелката на Тевес роди в средата на седмицата момиченце, което обаче се роди шест седмици по-рано от очаквания срок и в момента нападателят на "небесносините" сигурно все още следи за здравето на своята рожба.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
22.02.2010 16:27

Е нямат никакво право да искат от него да се върне преди да се увери , че всичко с малката е на ред ! Просто детето е най-свидното нещо на света за всеки родител , смешно е да искат да се връща бързо , по-удачно би било да му пожелаят всичко с нея скоро да бъде на ред *thumb_up*