Моуриньо: Нещо не ме обичат много в Италия

12:49
Моуриньо: Нещо не ме обичат много в Италия
Наставникът на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо намекна, че неговото бъдеще е в друг шампионат, след като португалецът бе цитиран да казва, че не се чувства обичан в Италия.

Специалния, който ще изпита доста силни емоции в мача с Челси в сряда от Шампионската лига, заяви за "The Observer", цитиран от БГНЕС:

"Аз съм единственият чужд треньор в Серия "А". Животът е труден там. Когато гласуват за треньор на годината, а в тази класация се гласува от треньорите, които са италианци, аз не печеля. Трябва да гласувам за себе си, за да имам един глас. Освен това виждам как в Италия празнуват победите на Челси на Анчелоти, Англия-та на Капело, а освен това видях и как приеха нещастието на господин Трапатони с Ирландия в баража с Франция. Виждам привилегията, страстта и любовта, с които се обръщат към Анчелоти, Трапатони и Капело, но за един чужд треньор в Серия "А" животът е доста труден. Как могат да ме питат дали любовта ми към Италия е различна, като аз никога не съм я обичал?"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
23.02.2010 09:46

четох статия от някакъж спортен псохолог колко бил велик Моуриньо. Как в отборите които водел нямало интриги около играчите за6тото медиите се занимавали само с него - един вид той обира негативите. Как с държанието си създава "цел" : "Всички са срещу нас" и играчите му злизат за него във всеки мач. Дали е така? Или е просто едно злобно човече? Истината сигурно е някаде по средата. The truth is out there...

genchooo
22.02.2010 15:43

то да беха само италиянците да те мразат *joking*

veteran
22.02.2010 15:10

нормално..тоя са праи на някав супер спец. пак е супер смешен клоун!

niki7uuu
22.02.2010 14:30

нормално само се прави на мъж !!!! *smile*

Juventus_tifoz
22.02.2010 14:27

Да не би Леонардо да е италианец. Хората нямат нищо против него. Просто хората не понасят моуриньо, защото той не се държи добре с тях.

mitko2026
22.02.2010 13:07

ей си джаза ама тва интервю ако не го цитирате за 1000 път е па на...
специално тези последните слова : "Как могат да ме питат дали любовта ми към Италия е различна, като аз никога не съм я обичал?" съм ги чувал поне от миналата година... *thumb_down*