Шенсой измете 7 от Локо Пловдив

12:28
Шенсой измете 7 от Локо Пловдив
Старши треньорът на Локомотив Пловдив Наджи Шенсой освободи вчера седем играчи от състава. На Мартин Сечков, Фелисиен Сингбо, Рангел Абушев, Цветелин Радев, Християн Попов, Веселин Марчев и Георги Данов ще им бъде предложено да разтрогнат договорите си с "черно-белите" по взаимно съгласие, съобщава "Меридиан мач".

Последният вече има предложение от Брестник, като има вероятност нападателят да бъде преотстъпен до края на шампионата. Наставникът на "смърфовете" Наджи Шенсой е обявил пред собственика Коко Динев, че не иска да привлече в отбора нападателя Явор Въндев. Шампионът с пловдивчани от 2004 г. разтрогна с бившия си клуб Сливен, но косоварят не иска да има нищо общо с играчи, които са работили с Едуард Ераносян.

Селекционерът на младежкия национален отбор Михаил Мадански пък е изказал недоволството си от треньорското ръководство на пловдивчани затова, че не са пуснали младоците Християн Попов и Веселин Марчев в проверката срещу Брестник. Специалистът бил бесен, че  пътувал 150 км, за да види двамата, а те не записали участие.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация