Левски увисва с 500 000 долара

11:59
Левски увисва с 500 000 долара
Левски може да загуби 500 000 долара от поредната изцепка на Юсеф Рабех. Мароканецът избяга от Анжи Махачкала, преди клубът да плати на сините трансферната сума. Най-вероятно дагестанците или няма да преведат парите, ако футболистът не се върне, или ще бавят и оспорват плащането.

Никой в Левски не иска и да чуе за завръщане на Рабех в отбора, заяви пред "7 дни спорт" мениджърът Георги Иванов-Гонзо.

"Въпросът с Рабех за мен е приключен - заяви Гонзо. - Дори да се върне в София, той няма повече място в отбора. Не съм запознат в детайли със случая, знам каквото знаете и вие. В тази сделка Левски се явява изряден продавач, имаме подписан договор за трансфера."

Формално Левски може да претендира за парите, понеже е сключил сделката. Понякога обаче този тип спорове се водят с години. Ако Анжи не плати, Левски ще се окаже с още по-сериозни загуби от Рабех. Сините го купиха за 850 000 евро от мароканския ФАР и сега разчитаха, че ще си избият поне част от парите. Финансовият директор Константин Баждеков съобщи наскоро, че зимните продажби на играчи осигуряват важна част от бюджета на Левски за този сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vylkov
22.02.2010 22:52

Да _ба циганията-нема ли край *erm*