Левски готви хитра размяна на играчи с Локо София

11:18
Левски готви хитра размяна на играчи с Локо София
Левски може да намери решение на проблема със Саша Симонович. Сърбинът е низвергнат от мениджъра Георги Иванов и не попада в сметките му за новия сезон. В същото време обаче халфът няма никакво намерение да разтрогва договора си с шампионите, който изтича през пролетта.

Желана развръзка и за двете страни може да дойде от Локомотив София. "Червено-черните“ имат интерес към футболиста на Левски. Треньорът Драгомир Окука познава отлично качествата на сънародника си, като двамата са работили заедно в Обилич Белград.

Локомотив има проблеми в средната линия след контузията на Калоян Караджинов в края на есенния сезон. В момента единственият здрав атакуващ халф в отбора е Марчо Дафчев.

Въпреки пререканията със Симонович шампионите сигурно ще пуснат футболиста в "Надежда". Мениджърът Георги Иванов има мераци към защитника на Локомотив Иван Бандаловски. Юношата на "сините" може да реши проблема с десния бек, който шампионите изпитват.

Възможно е освен Симонович Левски да предложи и пари в замяна на национала. Като цяло босът на Локомотив Николай Гигов обича да продава играчите си в чужбина. По време на лагера в Турция обаче Бандаловски се скара с Драгомир Окука и после бе глобен от изпълнителния директор Иво Тонев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jackkarvar
22.02.2010 19:30

НЕ ВИЖДАМ С КАКВО Е ПО ДОБЪР ОТ АНТОНОВ *beer*

svetlio_vn
22.02.2010 12:05

Батков да измисли как да привлече Камбуров от Локо Сф , той е ЕДИНСТВЕНИЯ , който може да ни разреши проблемите в нападение !