Трима \"оранжеви\" титуляри започват пролетта на пейката

08:39
Трима \"оранжеви\" титуляри започват пролетта на пейката
Трима от основните футболисти на Литекс ще търкат пейката през пролетта, пише "Тема Спорт".

Треньорът Ангел Червенков не е удовлетворен от формата, в която се намират Христо Янев, Урош Голубович и Александър Барт, и затова е решил да ги извади от титулярния състав.

В спаринга с Ботев Криводол въпросните играчи се появиха едва през второто полувреме, което бе ясна индикация за намеренията на Червенков. Той вече гласи за титуляр на вратата новото попълнение Родриго Галато. Като партньор на Пламен Николов в центъра на защитата пък се очаква вече да действа бившият национал Ивайло Петков, който след дълго лечение на контузия е здрав и в отлична форма за разлика от колебливия в контролите французин Барт.

Христо Янев, който през есента направи много силни мачове за Литекс, също вече ще е втори избор в конкуренцията на капитана Ивелин Попов.
Червенков вече обяви, че не е обещавал място в стартовите 11 на никого и че играчите нямат право да му се сърдят за решенията, които взима.

Твърде възможно е със статута си на титуляр да се раздели и Михаил Венков, тъй като по левия бек фаворит на специалиста е Петър Занев.

За първия пролетен мач с Локомотив Мездра в петък лидерът в "А" група няма никакви кадрови проблеми.

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация