Руски новак взима Иван Стоянов

08:01
Руски новак взима Иван Стоянов
Футболистът на ЦСКА Иван Стоянов е много близко до трансфер в Русия, научи "7 дни спорт" от сигурен източник.

Става въпрос за новак във Висшата лига, чието име се пази в тайна. При всички случаи става въпрос за един от трите отбора Алания Владикавказ, Сибир Новосибирск и Анжи Махачкала, където наскоро премина Тодор Тимонов от ЦСКА.

Вече има изпратена оферта за Стоянов на "Армията". Очаква се ръководството на "армейците" да прибере за футболиста повече от един милион долара, ако сделката бъде сключена. И трите клуба, за които се спряга халфът, разполагат с около 20 милиона долара бюджет за новото първенство и няма да е проблем да отделят исканите от ЦСКА пари. Племенникът на Йордан Лечков ще получи и много добри лични условия, ако се навие да продължи кариерата си там.

Иван Стоянов беше следен от московските отбори ЦСКА и Спартак, но в крайна сметка не се стигна до трансфер. Сега обаче нещата са в много напреднала фаза и почти е сигурно, че той няма да доиграе сезона на "Армията".

Развитие на продажбата на юношата на Сливен трябва да има в следващите няколко дни. Трансфер в Русия или Украйна чака и защитникът на ЦСКА Иван Иванов.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация