Реал разгроми \"жълтата подводница\" в голов спектакъл

23:52
Реал разгроми \"жълтата подводница\" в голов спектакъл
Реал Мадрид постигна страхотна победа с 6:2 като домакин на Виляреал в среща от 23-я кръг на Примера дивисион. Футболистте на "белия балет" бяха облагодетелствани от множеството кадрови проблеми в състава на "жълтата подводница" и още от самото начало възпитаниците на Мануел Пелегрини взеха инициативата в свои ръце и не я изпуснаха до края.

Обичайният заподозрян Кристиано Роналдо откри резултата за мадридчани в 18-а минута след чудесно изпълнение на пряк свободен удар. Диего Лопез нямаше какво да направи срещу прекрасния удар на Рон - 1:0 за Реал!

Две минути по-късно Маркано спъна Игуаин в наказателното поле на "жълтата подводница" и реферът отсъди дузпа. Кака реализиран наказателния удар за 2:0.

Маркос Сена върна интригата в двубоя в 31-а минута с попадение, вкарано от около 20 метра. Голът на Кристиано Роналдо бе отбелязан от подобна дистанция.

В 55-а минута Гонзало Игуаин вкара трети гол за домакините след центриране на Арбелоа и прецизен завършващ удар.

Нилмар намали в 67-а минута. Бразилецът получи чудесен пас от Робер Пирес в пеналта на Реал и с клиничен завършващ удар не остави шансове на Касияс. Трябва да се отбележи, че защитата на домакините не действа по най-добрия начин в тази ситуация, тъй като Пирес и Нилмар бяха прекалено лесно оставени да комбинират помежду си в наказателното поле на Реал.

Пет минути по-късно обаче, "белия балет" отново удари своя опонент. Роналдо изведе Марсело по левия фланг. Бразилецът пусна прецизен пас към Игуаин, който от много чиста позиция не сбърка и вкара 14-я си гол за сезона - 4:2.

Единайсет минути преди края на двубоя Кака отбеляза втория си гол в мача. Кристиано Роналдо пусна към бразилския плеймейкър, който нахлу в наказателното поле на гостите, финтира вратаря и направи резултата 5:2. Това обаче не бе всичко, защото възпитаниците на Мануел Пелегрини продължиха да атакуват. В 87-а минута Робер Пирес фаулира Кристиано Роналдо в пеналта на Виляреал - втора дузпа за Реал. Наказателният удар този път бе изпълнен от Шаби Алонсо, който вкара за 6:2.

С тази си победа "белия балет" се приближи отново на дв точки зад лидера Барселона. Виляреал остана на десето място с двадесет и девет точки.

Реал Мадрид - Виляреал 6:2

1:0 Кристиано Роналдо 18-а мин
2:0 Кака 20-а мин (д)
2:1 Сенна 31-а мин
3:1 Игуаин 55-а мин
3:2 Нилмар 67-а мин
4:2 Игуаин 71-а мин
5:2 Кака 79-а мин
6:2 Шаби Алонсо 87-а мин (д)

Реал Мадрид: Касияс, Рамос, Албиол, Марсело, Арбелоа, Ласана Диара, Шаби Алонсо, Кака, Кристиано Роналдо, Гранеро, Игуаин

Виляреал: Диего Лопез, Вента, Мусачио, Маркано, Капдевия, Бруно, Сена, Гулон, Давид Фустер Турхилос, Матила, Нилмар

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

techko92
22.02.2010 12:09

Браво на момчетата най-добрия им мач през рози сезон, Браво и на Пелегрини доказа 4е трябва да остане, ако играят така и срещу Лион не мисля 4е 6те е проблем да ги опердашат. САМО РЕАЛ *thumb_up* *stop*

RONALDO_Pavel_6
22.02.2010 01:20

Така Денисчо -Madoto_1 п**тъо първо Всеки ще се съобразява с ТИТЛИТЕ на МИЛАН И РЕАЛ МАДРИД ,второ алкайда говори прекалено много ,иначе мразя да обичам на майка ,но той веднъж не е седнал да се изкаже като човек ,ако го направи ,няма да пиша такива работи ,трето преди да обиждаш трябва да знаеш с кой си имаш работа кавалче ,ся в пясъчника да опъваш малката Ч***А и момче сбърка човека ,аре в бокса .Бръсни ,а алкайда ти спри да пишеш злобни коментари ,пиши нормално и може би ще се разберем ,не ми е никак приятно да пиша такива неща за тебе ,ТАКА РЕАЛ - 9 ,МИЛАН - 7 ,Madoto какво си искал да кажеш никой не го е*е ,аре на шиша грозник *devil*

Gheorghe_Hagi
22.02.2010 00:49

Браво на момчетата но все още продължавам да твърдя, че не се възползваме пълноценно от благата на играчите с други думи може и по добре тактически да се наредят такива звезди... Това срещу Лион беше пълна пародия, можеш ли да пуснеш играч който не е играл нито 1 мач за сезона Мамаду Диара в мястото на най добрия в централната линиа Ласс, за Гарай се отнася същото! не може ли просто да пуснеш Ласс и Алонсо по средата пред тях в ляво Кака в дясно Роналдо опред Бензема и Игуаин, нека си пречат 4 защита 2 дефанзивни плеймейкър'а и 2+2 в атака???

RONALDO_Pavel_6
22.02.2010 00:28

алкайда след постоянното подаване на майка ти ,мисля че е време да я излашкам още веднъж ,кофти е да Имаме 7 титли в лигата ,кофти е че майка ти е подложена на такова насилие ,кофти е че ти си дебел ,НО това са фактите ,аре в бокса кретен ,браво и на Реал ,потопиха жълтата по.. *devil*