Милан се вдигна след английския шамар и надви Бари

23:40
Милан се вдигна след английския шамар и надви Бари
Милан победи Бари с 2:0 на стадион "Сан Никола" в двубой от 25-я кръг на Серия А. Възпитаниците на Леонардо успяха да се съвземат след звучния шамар, получен от Манчестър Юнайтед, и записаха много ценни три точки, които ги оставиха на два пункта зад втория в Серия А Рома и на седем от лидера Интер.

През първата част "росонерите" имаха няколко чисти голови възможности и в крайна сметка успяха да открият резултата две минути преди почивката. Роналдиньо по прекрасен начин намери Марко Бориело в наказателното поле на Бари. Нападателят стреля от воле и остави безпомощен вратаря на домакините - 0:1!

"Росонерите" сложиха точка на спора в 69-а минута. Резервата Янкуловски подаде на Роналдиньо, бразилецът премина през Донати и шутира към вратата. Жиле отби топката, а Масиело се опита да изчисти, но коженото кълбо попадна в Пато, който с премерен удар намери мрежата за 0:2.

В 89-а минута домакините можеха да вкарат почетен гол, след като получиха право да изпълнят дузпа. Ударът на Барето обаче, бе спасен от Абиати и в крайна сметка "росонерите" не само, че победиха, но и не допуснаха гол във вратата си.

Бари - Милан 0:2


0:1 Бориело 43-а мин
0:2 Пато 69-а мин

Бари: Жиле, Андреа Мазиело, Белмонте, Бонучи, Ривас, Донати, Салваторе Мазиело, Алварез, Барето, Меджиорини

Милан: Абиати, Бонера, Абате, Неста, Тиаго Силва, Гатузо, Пирло, Амброзини, Роналдиньо, Пато, Бориело

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lamers_pro
22.02.2010 10:50

Дида вече за нищо не става но Лео го налага във важните мачове!Иначе браво на Абиати,Диньо,Марко и Пато! *thumb_up*

idol_bg
22.02.2010 01:59

Ами това е...Дано Лео най-после разбере,че неговото протеже Дида не става за нищо и да спре да го пуска.Абиати винаги е бил вратар номер 1 за Милан,но явно не е имал достатъчно връзки за да е титуляр.

patoka
21.02.2010 23:51

Уникални Рони,Бориело , Пато , Абиати абе всички играха страхотно.FORZA MILAN