Вердер направи услуга на Байерн, бременци спряха Леверкузен

20:34
Вердер направи услуга на Байерн, бременци спряха Леверкузен
Вердер Бремен успя да стигне до равенство 2:2 като домакин срещу Байер Леверкузен в среща от 23-я кръг на Бундеслигата. По този начин бременци направиха индиректна услуга на Байерн Мюнхен, тъй като при победа на "аспирите" днес, те щяха да дръпнат с две точки на върха в класирането. Сега Байер и Байерн си поделят първото място с по 49 точки.Вердер пък е шести с 35 пункта.

Дердиок откри резултата за гостите в 29-а минута, но четири минути по-късно Клаудио Писаро изравни.

През второто полувреме Тони Кроос пак изведе "аспирините" напред в резултата с попадение в 57-а минута. Бременци се хвърлиха в атака и в даденото от съдията продължение Мертезакер изравни.

В друг мач от Бундеслигата Графите вкара два гола при победата на шампиона Волфсбург с 2:1 над Шалке 04. "Миньорите" водеха с 1:0 с гол на Курани в 30-а минута, но в 71-а и 77-а минута Графите заби две попадения и помогна на своите съотборници да осъществят пълен обрат.

Междувременно Херта разгроми Фрайбург с 3:0 като гост в дербито на дъното в немското първенство. За жалост, българинът Валери Домовчийски дори не бе включен в групата на берлинчани за тази среща.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация