Рома с нова победа в Серия А, Божинов влезе като резерва при загуба на Парма

18:09
Рома с нова победа в Серия А, Божинов влезе като резерва при загуба на Парма
Рома постигна изключително ценна победа като домакин на Катания с 1:0 в среща от 25-я кръг на Серия А. Възпитаниците на Клаудио Раниери вече се приближиха само на пет точки от лидера Интер. Единственото попадение за "вълците" влезе в 18-а минута, когато се разписа Мирко Вучинич.

Междувременно Фиорентина прекъсна ужасяващата си Серия А от пет мача без победа. "Виолетовите" обърнаха Ливорно на свой терен и триумфираха с 2:1. Нелсън Ривас откри за гостите в 36-а минута, но Варгас изравни в 62-а минута. Алберто Джилардино донесе победата на своя тим с гол в 78-а минута на срещата.

Палермо пък отупа Лацио с 3:1 като домакин и по този начин "орлите" остават само на две точки от зоната на изпадащите. Ернандес, Миколи и Ночерино вкараха за сицилианците, а Коларов отбеляза почетния гол за "бианкочелестите".

Парма продължи да затъва и след днешните мачове в Серия А. "Дуковете" загубиха като гости на Каляри с 0:2, а Валери Божинов влезе като резерва в 61-а минута. Лазари и Алесандро Матри бяха голмайстори за сицилианците.

Сиена успя да влезе точка от домакинството си на Наполи, а Киево взе ценна победа като гост на Аталанта с 1:0.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

golemiq_geshan
21.02.2010 19:35

Невероятен гол на Мирко ... просто за пореден път доказва , че сега е нещо като катализатор за Нас ! Иначе играхме доста пестеливо явно мислеха за Пао което значи , че ще ги смачкаме ! Тоти беше на трибуните на мача но нз как е той дано играе и мачкаме *thumb_up* *beer*