Петер Чех похвали Дидие Дрогба

17:18
Петер Чех похвали Дидие Дрогба
Вратарят на Челси Петер Чех похвали своя съотборник Дидие Дрогба и предсказа, че националът на Кот Д\'Ивоар ще постави нов голов рекорд през този сезон.

Дрогба вече има 25 гола във всички турнири от началото на сезона, а вчера реализира двете попадения за успеха при гостуването на Уулвс. Чех, който имаше основна заслуга за втория гол на Дрогба на "Молиню", заяви днес, че нападателят може да подобри най-доброто си постижение от 33 гола във всички турнири, постигнато преди три сезона.

"Дидие е брилянтен от началото на сезона. Той може да подобри рекорда си от 33 гола. Всеки може да види, че той е във форма. Ако продължи по този начин, ще вкара още доста попадения. Винаги е трудно да кажеш кога е най-добрата форма на един състезател в кариерата му. Дидие обаче, се справя невероятно от доста години насам за нашия отбор. Той е винаги на върха и се представя на високо ниво с екипа на Челси. Един от най-добрите нападатели в света и просто продължава да прави същите неща всеки следващ сезон", зави Чех.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари