Сити и Ливърпул не излъчиха победител в слаба продукция на \"Ийстлендс\"

18:52
Сити и Ливърпул не излъчиха победител в слаба продукция на \"Ийстлендс\"
Отборите на Манчестър Сити и Ливърпул не успяха да излъчат победител и завършиха при резултат 0:0 в неделното дерби от английската Висша лига. Срещата на "Ийстлендс" започна в 17:00 часа българско време и бе ръководана от Питър Уолтън.

През първата част двата тима предложиха слаб футбол, а в действията на всички футболисти имаше много брак. Опасните възможности пред двете врати нямаше, въпреки че защитата на гостите на няколко пъти се опита да направи "подаръци" за домакините, от които не се възползваха Емануел Адебайор и Стивън Айрлънд.  Втората част на срещата беше малко по-динамична, като съставът на домакините може повече да съжалява за изпуснатата победа. В 60-а минута дойде и първото опасно положение в двубоя пред една от двете врати. Емануел Адебайор получи топката на границите на наказателното и отправи удар с десния крак, който бе отразен от Рейна в ъглов удар. Гостите отговориха с подобно положение, като шут на Стивън Джерард от около 25 метра бе уловен без проблеми от Шей Гивън. В края на срещата домакините вдигнаха темпото и стигнаха до две добри възможности чрез Емануел Адебайор. Тогоанският нападател получи дълъг пас, надигра Агер и се устреми към вратата, но бе догонен от Мартин Шкъртел, който изчисти кълбото в ъглов. От последвалия корнер отново Адебайор създаде проблеми за защитата на Ливърпул след като отправи удар с глава, но кълбото премина над вратата на Пепе Рейна. Звездата на гостите Фернандо Торес се появи в игра 75-а минута. но не успя да се включи добре в играта и остана много изолиран. В края на срещата Хавиер Масчерано бе пожален от главния арбирът, който трябваше да изгони аржентинеца с втори жълт картон за нарушение срещу Гарет Бари.

Манчестър Сити - Ливърпул - 0:0

Манчестър Сити:
Гивън, Бридж, Сабалета, Лескът, Компани, Айрланд, Райт-Филипс, Джонсън, Бари, Де Йонг, Адебайор

Ливърпул: Рейна, Агер, Шкъртел, Карагър, Инсуа, Масчерано, Лукас, Джерард, Макси. Бабел, Кайт

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFC_Princess
22.02.2010 00:05

каква роднина ? на никой не съм роднина в тоя сайт бе ти добре ли си прегледай се *wonder*

vankata73
21.02.2010 23:39

Хей пич (LFC Princess) теб май те боли главата?

Lollipopp
21.02.2010 23:36

LFC_Princess - ти май си роднина ако не си и оная проста девойа citygirl *lol*

manunited666
21.02.2010 22:46

Абе ти за запетайки , точки , отделни изречения , голями букви в началото на изречението и други такива неща от училище , чувал ли си ?

LFC_Princess
21.02.2010 20:42

ква дузпа е малумници купете си очила прости манафи дузпа в задниците ви най много да има *lol* само знят да си съчиняват ама няма да кажат на смелси и на мангалчестър колко точки им подариха особено оная победа над шити на олд трафорд егати продължинието беше сиг пък беше чесно нали ае мълчете щото смелси и мангалчестър сте най судийските отбори в света

lamers_pro
21.02.2010 20:04

Наистина Хавиер трябваше да го изгонят,но имаше дуспа и за Сити и за Пул (когато Бенаюн беше спънат в наказателното,но НЕ падна)Много се радвам че Нандо се върна,но все пак не е светец та да направи чудо!
*wink* Лукас,Макси и Агер бяха БЕЗОБРАЗНИ,направо не знам как са ги пуснали на стадиона!Все пак надеждата за ТОП4 остава!Вярвам в отбора! YNWA!!!

Samoletski
21.02.2010 19:32

Абе Шкъртел изблъска Адебайор, ама чак толкова че да се претъркули 5-6 пъти - надали. А и как да му дадат дузпа, като при всяка загуба на топката Адебайор падаше и се оглеждаше за съдията с надеждата да му дадат фал. Пък и тоя съдия за всеки извършен фал на играч от Ливърпул вадеше жълт картон. За съжаление Х е загуба и за двата отбора, защото Астън Вила също имат шансове за четвърто място, а и Тотнъм водят на Уигън и сигурно ще влязат в топ 4 след днешния кръг.

ceco26
21.02.2010 19:26

Ето и моето компетентно мнение: *lol* като за начало и двата отбора не играха добре, но в защита, както очаквах, се справиха добре, даже Сити по-добре откъм ситуации. И двата отбора бяха осакатени в нападение, заради гадните контузии, макар Торес да се включи и той, но това бе без значение за резултата. Недоволен съм от съдията, защото трябваше да не допуска толкова свободна игра, която доведе до много спорни ситуации и жълти картони. С това искам да опровергая другите "коментари" към статията, които гласяха, че е трябвало за Пуул да има и червени картони, освен 6-те жълти. Не разбирам много от съдийството, но определено бих казал, че имаше 1-2 пресилени жълти картони за Пуул, като положението с Бенаюн, при което най-много за опасна игра да е бил картона, но все пак сякаш пресилен, защото май дори нямаше контакт, а защитника на Сити посимулира. *wink* Като цяло това е-не много добра и приятна за гледане игра на двата отбора, сбъркано съдийство и съответно свободна игра, както и произтеклите спорни ситуации, които се очакваше да поразчупят малко скучната игра, та да се заиграе един от двата отбора. И за информация: фен съм на Ливърпул.

Toncho0o
21.02.2010 19:19

абе МанУтд паднаха ама Ливърпул сеа като свър6иха равен не виждам да са по-добре xaxa *lol*

Lollipopp
21.02.2010 19:10

LFC_Princess - в колко мача на Челси е имало продължение от 6-7 минути че съм го пропуснал *erm* и колко дузпи са им дадени *sick* да не говорим че Джерард(голям играч от всякъде) вече почва да ляга при най-малкото единоборство ... като гледам как пишеш хич не личи че си момиче *thumb_up* Jurka5 - изблъскване с ръце на Шкъртел срещу Адебайор *wink*

Very_Drunk
21.02.2010 19:05

Jurka5 съдията отсъди удар от врата и всички си помислиха че е дуспа *thumb_up*

Jurka5
21.02.2010 19:00

Lollipopp,аз чух,че коментатора почна да се дере нещо дузпа,но като отидох Сити не биха,а и не видях положението ко толкова е станало?Била ли е очевидна дузпата?

bobskia1
21.02.2010 18:52

По-новите съдиийски правила всяко нарушения в наказателното поле на Ливера се свири фал в нападение!

Lollipopp
21.02.2010 18:50

ти остави картоните - аз говора за дузпата която беше повече от очеизвадна *sick*

bobskia1
21.02.2010 18:48

Бабел си беше за директен червен,а Масчерано за втори жълт.Ама нали това е шибания съдийски Ливърпоол.

Lollipopp
21.02.2010 18:44

и сега ако феновете на Ливърпул не си признаят че бяха подпряни няма кога да е *erm*

torres_229
21.02.2010 16:54

Найййй-накраяяяя , БАБЕЛ - титуляр ! *thumb_up* *thumb_up*