Барса смачка Расинг и поведе с пет точки на Реал Мадрид (видео)

22:55
Барса смачка Расинг и поведе с пет точки на Реал Мадрид (видео)
Отборът на Барселона постигна разгромна победа с 4:0 срещу състава на Расинг Сантандер в среща от испанската Примера дивизион. Домакините решиха срещата още през първите 45 минути, когато отбелязаха три гола.

През първата част каталунците показаха много атакуваща игра и стигнаха до три попадения. Резултатът бе открит от Андрес Иниеста в 7-а минута. Халфът на домакините получи дълъг пас от Рафаел Маркес в наказателното поле на гостите, спря си топката и я прати в мрежата изпреварвайки стража на Расинг. Тиери Анри от пряк свободен удар удвои преднината на Барселона в 28-а минута, след като топката рикошира в стената и излъга вратаря. В 34-а минута преднината на домакините стана класическа. Централният бранител Рафаел Маркес, по подобие на Анри, се разписа след изпълнение на пряк свободен удар и на практика реши изхода на двубоя.

Второто полувреме предложи далеч по-спокойна игра, причина за което бе сваленото томпо от страна на каталунците. Все пак възпитаниците на Пеп Гуардиола стигнаха до четвърти гол, който падна в 84-а минута и бе дело на Тиаго Нашименто.

По този начин Барселона излезе с пет точки пред Реал Мадрид, но "белия балет" е с мач по-малко, като утре среща Виляреал на "Сантяго Бернабеу".

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация