Мойс: Не е лесно да биеш Юнайтед, Родуел и Гослинг са с потенциала на Рууни

20:36
Мойс: Не е лесно да биеш Юнайтед, Родуел и Гослинг са с потенциала на Рууни
Мениджърът на Евертън Дейвид Мойс не скри своето щастие от факта, че неговите момчета не оставиха никакви шансове на Манчестър Юнайтед и сразиха английския шампион с 3:1.

Мойс, чийто тим победи в миналия кръг Челси, заяви след днешния двубой с Юнайтед:

"Никога не е лесно да победиш Манчестър Юнайтед. Постоянно си повтаряхме това, че доста време не бяхме побеждавали тимове от Топ 4. Челси и Манчестър Юнайтед бяха тук, а ние ги победихме. Едно от най-важните неща бе, че успяхме да изравним веднага след техния гол. Имахме нужда от това, защото те започнаха прекрасно мача", заяви Майс.

"Резервите влязоха и дадоха своя принос. Двамата са играчи (Родуел и Гослинг) с голям талант и потенциал, както Уейн Рууни навремето. Ще се опитаме да ги тласнем в правилната посока на развитие", завърши Мойс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

magicbedtime
21.02.2010 01:50

Извинявай ако си се засегнал. Просто понякога се вживявам , но всички си имат недостатъци , това е моя.

AviMC
21.02.2010 00:52

magicbedtime, а вие кои сте?! *wink* Нямам мнение за играчите не Евертън, но като фен на Челси се радвам, че играха феърплей срещу Юнайтед. Пък и не всяка година побеждаваш 1-вия и 2-рия в класирането. Мойс е чудесен пример за мениджър, който ако бива оставен на спокойствие да си върши работата-резултатите не закъсняват. *thumb_up*

magicbedtime
20.02.2010 20:38

Да определено имат потенциала на Рууни ,но имат много хляб да ядат докато го стигнат , но безспорно са златни кокошки и двамата особенно Родуел , който го искахме 2 години подред но , Смалинг ще свърши работата.