Слабак изненада съдийския Байерн (видео)

18:30
Слабак изненада съдийския Байерн (видео)
Опашкарят Нюрнберг успя да вземе точка от Байерн Мюнхен на своя терен, завършвайки 1:1 в мач от 23-я кръг на Бундеслигата. Така баварците излязоха на първо място във временното класиране с точка повече от Леверкузен, но "аспирините" са с мач по-малко.

Томас Мюлер откри за Байерн в 38-а минута, но в 54-а минута Гюндоган изравни резултата. Така до определена степен съдбата си го върна на баварците, които в сряда победиха Фиорентина с гол от стопроцентова засада.

Междувременно Щутгарт размаза Кьолн като гост с 5:1. Двубоят се превърна в голово шоу на нападателя Какау, който наниза четири във вратата на "козлите". Погребняк заби петото попадение за "швабите", докато Шорх отбеляза почетното попадение на домакините, които останаха малко над зоната на изпадащите. Щутгарт пък се изкачи в горната половина на класирането.

Борусия Дортмунд пък удари опашкаря Хановер 96 с 4:1 на свой терен. Суботич откри за "жълто-черните". Домакините удвоиха след автогол на бранителя Егиман, а Валдес направи резултата класически. В 81-а минута Коне намали на 1:3, а в 88-а минута Гроскрауц заби четвърто попадение за мюнхенци и оформи крайния резултат. С тази загуба Хановер остана в зоната на изпадащите, докато Борусия продължава своята борба за четвъртото място с Хамбургер.

В друг от двубоите Майнц 05 завърши наравно 0:0 при домакинството си на Бохум. Хамбургер и Айнтрахт Франкурф завършиха при същия резултат.

Видео от мача ТУК!!!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

LFC_Princess
20.02.2010 23:21

значи админите в тоя сайт са айде да не казвам неискам да обиждам но подобно не съм и фенка на байерн не ме бърка но подобно заглавие говри за чиси престрастия а не мисля че е коректно админи на такъв сайт да са престрастни да естествено може да си имат любими отбори както и такива които мразят но неможе така да се изразяват в заглавията на темите супер тупо и то заради 1 гол то по тая логика юнайтед тряа да ги пишете 'съдийския отбор с множество подарени титли ' загуби от Евърън с 3:1 *lol*

dias
20.02.2010 21:57

По тази логика, слагайте пред всички отбори "(съдийския)" факт е че има грешни отсъждания. Виждаме го всяка седмица. Мислете малко преди да пищете подобни заглавия!

shadowblase
20.02.2010 21:09

iksvel аз пък мога да ти кажа че никой не отрича за засадата. Но това не прави Бйерн по-слаб отбор. Байерн не е виновен затва че съдията е прост. Не мога да разбера всичкото това озлобление на хората. Ама такива сме българите - злобни малк копеленца. Ако някой се беше замислил преди да пише тъпи коментари нямаше да каже "Байерн - най съдииския отбор" или нещо подобно а щеше да каже че съдията не става(което си е вярно)

shadowblase
20.02.2010 21:06

ее не тука вече много се ядосах. Ако някой от администраторите прочете коментара да знае че сред тях има големи некадърници.

LFC_Princess
20.02.2010 20:50

хаха на уинър бг глупостите защото им дали 1 гол от засада и съдийски и кой го каза вие ли го определихте нз кви тряа са тогаа мангалчестър дето неска ги скъсаха обаче *lol*

moko_bs
20.02.2010 20:36

някой знае ли защо Робен беше сменен на почивката...че изтървах първите 5 мин на второто полувреме? иначе за заглавието на статията *thumb_down* авторът е наистина "компетентен" СМЕШНИК!!!

lfc_bul
20.02.2010 19:44

пха ... бахти пристрастните администратори ,,, направо сте ми смешни вече *thumb_down* *sick*

arsenov
20.02.2010 19:21

iksvel пич по голям фен съм от теб предполагам. къде видя че отричаме или не признаваме гол от засада? но това (съдийския Байерн) е просто мега селско заглави! а ти кажи има ли отбор които никога не е бил награден от съдииска грешка? ако са малко отборите със подобна грешка в тоя мач ок може да се каже съдииски отбор но по тъпата и малоумна селска логика на селския екип на уинер трябва всеки отбор да е съдииски или бъркам?

iksvel
20.02.2010 19:19

А нужно ли е да съм ти го чел? *joking*

Ghasper
20.02.2010 19:15

иксев явно не си ми чел коментара относно мача с фиорентина

Ghasper
20.02.2010 19:14

Слабак изненада съдийския Байерн къв съдийски байерн ве ... :@:@:@ който пише статиите е пълен нещастник ве :@:@:@ *angry*

iksvel
20.02.2010 19:14

Че вие какви фенове сте? Ако бяхте такива, щяхте с ръка на сърцето да си признаете, че съдията удари едно рамо на Байерн срещу Фиорентина. Не че е искал, просто е некадърен. Ама го направи.