Така го правят в Португалия: Хълк наказан за четири месеца!

13:36
Така го правят в Португалия: Хълк наказан за четири месеца!
Шансовете на нападателя на Порто Хълк да попадне в групата на Бразилия за финалите на Мондиала в ЮАР спаднаха значително, след като португалската лига наложи забрана на играча да играе в местния шампион за четири месеца, а причината е "буйно поведение".

23-годишният голмайстор получи наказанието за участието си във въргала след мача с Бенфика, който се игра през декември миналата година. Хълк се спречка със стюардите в тунела след края на мача, който "драконите" загубиха с 0:1.

Румънският защитник Кристиан Сапунару, който сега е под наем в Рапид Букурещ, също бе замесен в инцидента и получи забрана да не участва във всички състезания на португалска земя за шест месеца. От тима на Порто реагираха веднага след инцидента и наказаха двамата играчи, а двата месеца наказание, което дуото вече изтърпя, ще бъдат спаднати от новото наказание. Това означава, че Хълк ще се върне на португалските терени след осем седмици, но клубът ще може да го използва в този период за мачовете си в Шампионската лига.

Нападателят, който премина на "Ещадио до Драгао" от японския Токио Верди през 2008 година, дебютира за "селесао" по време на победата с 1:0 над Англия в контролна среща, която се игра през ноември миналата година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ub7
21.02.2010 19:15

Пфу... Хълк... противняк. Явно е много тъп че да си измисли такъв прякор

sasedq
20.02.2010 15:49

arsenal_spt малко ли си глупав ? Adrian000 само със заглавието ми стана ясно незнам защо този арсеналспт е толкова зле *sad*

arsenal_spt
20.02.2010 14:15

Това значи ли , че няма да играе срещу Арсенал ?