800 бона за селекция в Бургас

14:29
800 бона за селекция в Бургас
Близо 800 000 лева е изразходвал Черноморец Бургас за зимна селекция. Сумата я съобщиха хора, приближени и запознати с финансите на клуба, съобщава "Меридиан Мач". Парите са отишли за трансфери на играчи, както и за компенсации на предишните им клубове.

Сумата е най-висока от всички клубове, които участваха на трансферния пазар през тази зима. В същото време обаче бургазлии успяха да си върнат около 500 бона от парите с продажбите на Стоймирович и Дуду. Първият бе продаден на ОФК Белград за 150 000 евро, а Дуду премина в швейцарския Кюн за 100 000 евро. В Бургас чакат и новини за трансфера на вратаря Владислав Стоянов. През тази зима мениджърският щаб усилено му търсеше отбор в чужбина, но до трансфер все още не се е стигнало. Цената на 23-годишния страж е 150 000 евро. Само преди две години от клуба бяха обявили, че той струва 400 000 евро. Заради лошите отношения с ръководството обаче и блокирането му на резервната скамейка цената на вратаря спадна драстично.

Вчера пък "акулите" отпътуваха за София, където днес ще изиграят последната си контрола тази зима. Съперник на бургазлии ще е съставът на Славия. В проверките досега тимът на Балъков е допуснал само една загуба срещу Динамо (Букурещ) по време на лагера в Анталия (Турция).

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация