Халф на ЦСКА се пусна \"на пазара\"

12:50
Халф на ЦСКА се пусна \"на пазара\"
Николай Манчев вече е свободен агент. Халфът на ЦСКА не се е разделил с "армейците", но за сметка на това прекрати 5-годишния си "контракт" с приятелката си Антония Димитрова. Двамата се разделиха на празника на влюбените Свети Валентин, разкрива самият футболист пред Cup.bg, съобщава "Меридиан Мач". Интересното е, че те не са използвали традиционния метод - очи в очи, а решили да минат по лесния начин, по интернет.

"Вярно е, с Антония вече не сме заедно. Връзката ни продължи пет години. В последно време имах чувството, че се задушавам. Много се карахме и това сякаш допълнително нажежи отношенията ни и скъси дистанцията помежду ни", потвърди разлъката Манчев. Халфът изтъкна и още една причина за финала: "Писна ми да бъда ревнуван за какво ли не. Приключихме всякакви контакти помежду си. Вече съм свободен мъж! И готов за нови авантюри".

Колкото и да не му се иска занапред да се среща очи в очи с Антония, на Манчев това ще му се наложи покрай кумството им на нападателя на Олимпиакос (Никозия) Георги Какалов и съпругата му Виолета.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация