Борисов: \"Армията\" трябва да бъде срината изцяло!

11:48
Борисов: \"Армията\" трябва да бъде срината изцяло!
Президентът на ЦСКА Димитър Борисов съобщи пред "7 дни спорт", че стадион "Българска армия" трябва да се срине изцяло и след това да бъде построено ново съоръжение. Според него "Титан" има готов инвеститор отвън, който би реализирал такъв проект.

"Стадионът е строен преди много години от трудоваци", каза Борисов.

"Изграждали са го ударно, за кратки срокове. В момента съоръжението е овехтяло."

Борисов припомни, че Армията е държавна собственост, но самата държава не е направила нищо по стадиона от дълги години насам.

"Миналата година сме дали около 750 000 лв. за стадиона", казва шефът на "Титан". "Според мен обаче въпросът може да бъде решен генерално чрез концесия. Ще трябва да се построи всичко наново, да се изнесат тонове пръст, понеже стадионът е строен върху насипи по технологията от онези години."

В ЦСКА разчитат, че новият закон, който дава възможност на клуба да поеме Армията чрез пряко договаряне, може да ускори процедурата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

krasenco
06.03.2010 14:10

В едно е прав Борисов!Хем държавата е собственик на стадиона,хем не го подържа.Като не иска да го подържа,да го дава на собствениците!Така е и с другите стадиони.

Lassitar
06.03.2010 11:42

И аз съм съгласен с Борисов..Да гътнат стадиона до основи..и да го оставят така *lol* Една кочина по-малко *lol*

dobrev64
20.02.2010 15:58

хубави думи ,но само на приказки.сетила се мара да се побара.както винаги на опашката, нармално за чорбарите.фрозен пишеш и други да последват този пример- не другите а вие трябва да следвате , много сте назад. да не говорим за терените ви .

coNciLiatoR
20.02.2010 12:20

Какво чака държавата!? Браво на ТИТАН дай боже да направят нещо хубаво със ЦСКА *thumb_up*

frozzzen
20.02.2010 12:08

Ще бъде много добре, ако направят нов стадион, който да отговаря на критериите на ФИФА. Кой знае може някой ден да сме домакини на някое от най-известните първенства на планетата. *smile* Дано да стане и другите отбори да последват този пример... *thumb_up*