Гранден симулирал контузия?

08:39
Гранден симулирал контузия?
Френският нападател на ЦСКА Елиот Гранден шокира треньора си Йоан Андоне по време на контролата със Свиленград. Футболистът не взе участие в мача, защото още лекува контузия. Поне това е официалното становище от червените.

Както си седеше кротко на резервната скамейка, подпирайки брадата си с ръка, изведнъж бившият играч на Олимпик Марсилия скочи и небрежно се запъти зад една от вратите.

Андоне почна да вика, мислейки си, че Гранден е решил да се прибере в хотела. След секунди румънецът се успокои, виждайки, че играчът подтичва отстрани на терена. Елиот реши да загрее, въпреки че никой не му беше разпоредил това. Явно толкова му стана скучно, че трябваше да се поразтъпче, за да не заспи по средата на срещата.

Контузията на Гранден е повече от мистериозна и в клуба вече се чудят дали играчът не симулира, съобщава "7 дни спорт". Той се включи на пълни обороти по време на тренировката в сряда, но изведнъж вчера отново усетил болки и въртеше само обиколки около терена.

Французинът е известен с чепатия си характер, а откакто е в Свиленград, си личи и големият му мързел. Когато реши, че не е контузен, той гледа да се скатава колкото може повече от заниманията на тима.

Нищо чудно, след като вече се сдоби с така желания договор, ексмладежкият национал на Франция да е решил, че по-удобно за него е да прибира месечната си заплата, която не е никак малко, без излишни усилия на терена. Гранден постоянно се цепи от колектива и рядко може да бъде забелязан заедно с друг съотборник в хотела.

На организираната обиколка на Свиленград в четвъртък той реши отново да не е с групата и се мотаеше по коридорите със слушалки в ушите. Поведението на Гранден може да не бъде търпяно още дълго от строгия Андоне и скоро той да последва Йордан Тодоров и останалите натирени от румънеца.

Както коментират вече в отбора, едва ли французинът ще се задържи на Армията и през другия сезон. Ако не го изгонят, най-вероятно той ще си тръгне.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ahtara
20.02.2010 13:56

Цялата работа е че го взеха без пари.Да изиграе един полусезон и да го продадат за 2м. но то тва излагане ще им провали планчето *lol*

vladimir_vn
20.02.2010 12:53

Един мач не е изиграл този и вече се говори , че ще бъде освободен *lol*

Very_Drunk
20.02.2010 12:11

Ше берете големи ядове с тоя да знаете *lol* струва ми се че това е новия Рабех *lol* *beer*

Fabregas_boy
20.02.2010 09:39

За мен Делев е звездата на ЦСКА,не Гранден *party*