Локо Пловдив се разбра с ЦСКА за Тодоров и Котев

08:24
Локо Пловдив се разбра с ЦСКА за Тодоров и Котев
Ръководството на Локомотив Пловдив успя да се договори с ЦСКА за трансферите на Кирил Котев и Йордан Тодоров, съобщава "Тема Спорт". Двамата играчи бяха обявени за ненужни на "Армията" и вече са собственост на пловдивските "железничари".

Вчера вечерта представители на двата клуба са се срещнали, за да финализират сделката. Разговорите са продължили по-малко от половин час и в крайна сметка е било постигнато съгласие. Димитър Борисов и Коко Динев си стиснаха ръцете и сега остава само Котев и Тодоров да подпишат личните си контракти с "черно-белите". Това най-вероятно ще стане в понеделник. Договорите им ще бъдат за по година и половина.

Самите футболисти също потвърдиха, че ще играят в Локо през пролетния полусезон. Интересното е, че дуото може да дебютира с черно-белия екип именно в мач срещу ЦСКА. Както е известно, двата тима се изправят един срещу друг в първия кръг след подновяването на шампионата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Futbulfen
20.02.2010 11:36

Дано още първия кръг пловдивчани да покажат безспорния си потенциал и да бият турците на "Кочин парк". УИния не са нищо повече..

krasenco
20.02.2010 11:05

Локото удариха джакпота.На тях ще им вършат работа.Котев е добър защитник.Пробрема при него е че психологически се скапа нещо,след мача с Кипър.Преди това беше безгрешен.А Данчо,не е толкова добър,но е най-сърцатия играч,който играе в България.Цска не трябваше да го продават.

Fabregas_boy
20.02.2010 09:35

Да,а България свтовен шампион по футбол,само дето няма да участваме *joking*

ice_arsen
20.02.2010 09:16

чувствам как следващия сезон локо щe e шампион *smile*