Фенове на Фиорентина ще носят маски на некадърен рефер

17:29
Фенове на Фиорентина ще носят маски на некадърен рефер
Тифозите на Фиорентина ще носят маски на рефера Том Хениг Йовребро на предстоящия мач реванш с Байерн Мюнхен от Шампионската лига, който ще се играе във Флоренция.

Както е известно, "виолетовите" загубиха първата среща с мюнхенци благодарение на гол, вкаран от явна засада в 90-а минута на двубоя.

Страничният съдия не вдигна флага си, въпреки че Мирослав Клозе беше на един метър зад защитата на италианците в момента на паса на Ивица Олич. Главният рефер Йовребро също не сметна за нужно да отмени попадението.

Именно заради това безумно отсъждане привържениците на Фиорентина ще сложат маските с лика на Йовребро, който през миналия сезон ощети жестоко Челси на полуфинала от Шампионската лига срещу Барселона.

Голяма част от феновете на тима ще бъдат облечени и с фланелки на ЕЙРЕ, като по този начин те ще изразят своето недоволство от ръководството на УЕФА, което не за първи път позволява съдии да се гаврят с по-малки отбори в мачове от изключително важно значение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lfc_bul
20.02.2010 19:46

пак ли тоя е *lol* *lol* ,,, тоз не се ли беше покрил някъде ? Не го ли убиха вече

armagancho
20.02.2010 19:30

мн ми е интересено кфо е ощетил Челси на полуфинала с Барса *lol* *party*

arsenov
19.02.2010 20:57

SchweppesS то италианците са малко глупави то тоя на тях им помогна но за тях не е важно да наказват виновника а да се направят на маимуно което изобщо не е трудно за тях *wink*

ATSATA
19.02.2010 18:52

Наистина грешката не е основно на главният съдия въпреки че го знам че не е стока... той няма възможност да види ситуацията така както я вижда помошник съдията.Ако гледате повторения ще видите че страничният съдия изостава във ситуацията и за това не вижда засадата..Поне аз така виждам нещата. *thumb_up*

onzzy
19.02.2010 18:46

Съгласен съм с TMMUFK. Съдиите да взимат пример от Шандор Пул

TMMUFC
19.02.2010 18:10

ей мой, главния съдия трябва да следи играта повече от страничния *wink*

SchweppesS
19.02.2010 17:56

е в тоя случей е виновен страничния не главния,той кво кат му кажат играчите че нема засада и треа отменя голове ли ...