Предупредиха играчите на Челси да спрат да излагат клуба

16:45
Предупредиха играчите на Челси да спрат да излагат клуба
Изпълнителят директор на Челси Рон Гърли и мениджърът Карло Анчелоти са предупредили футболистите на тима да спрат да излагат клуба за в бъдеще, съобщава "Дейли Телеграф".

Гърли е говорил от името на собственика на клуба Роман Абрамович, който бил бесен от сексскандалите, които разтърсиха лагера на "сините" в последните две седмици.

Както е известно, беше разкрито, че Джон Тери и Ашли Коул са изневерявали на съпругите си, като се оказа, че заедно левият бек е правил това във вечерите преди гостуванията на тима във Висшата лига.

"Нямам намерение да разкривам конкретни неща от разговора ни с играчите, но само ще кажа, че се получи добър разговор. Обяснихме им, че авторитетът на този клуб трябва да се пази и един футболист на Челси трябва да бъде модел на поведение. Най-важното, естествено, е че те трябва да пазят имиджа на този клуб. Отсега нататък ще има сериозни глоби за играч, който не е спазил нашите указания", коментира Карло Анчелоти.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

mrkamenica
19.02.2010 19:48

Защо се приказва само за изневерите на футболистите на Челси? Опитват се да настроят феновете срешу тима, НО ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СТАНЕ. Няка говорят и Челси да стават още по задружни и силни. *thumb_up*

Lollipopp
19.02.2010 16:51

Абрамович не стига че и той ги е правил тея глупости , ама както и да е *smile*