\"Акулите\" тръгнаха за София с мисъл за победа

12:40
\"Акулите\" тръгнаха за София с мисъл за победа
20 футболисти на Черноморец Бургас се качиха днес точно в 9 ч на клубния автобус "Мерцедес" и отпътуваха за София. Утре от 14:00 ч "акулите" излизат на стадион " Славия" в контрола срещу едноименния отбор.

Днес следобед е предвидена тренировка на бургаските футболисти в столицата. Проверката срещу "белите" ще бъде последна за четвъртите в есенното класиране на "А" група преди подновяването на първенството. В първия пролетен кръг възпитаниците на мениджъра Красимир Балъков гостуват на Черно море на 1 март.

В досега изиграните си контроли от началото на зимната подготовка „акулите" надиграха в Поморие последователно Созопол с 5:0 /голмайстори: Кръстев, Тошев, Пл. Крумов, Гонзалес, Фернандес/, Равда с 4:1 /Фернандес, Дяков, Морис-2/ и Несебър с 3:0 /Цонков, Хайри, Копаранов/. По време на лагера в турския курорт Анталия черноморци записаха три ремита - 1:1 с виенския Рапид /Атц/, 2:2 с швейцарския Винтертур /Морис, Да Силва/, 1:1 с австрийския Вакер Тирол /Дяков/ и загубиха с 0:2 от румънския Динамо /Бук/.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация