Скандал в Манчестър Сити! Манчини изгони нападател от отбора!

12:19
Скандал в Манчестър Сити! Манчини изгони нападател от отбора!
Истински скандал се е разразил в Манчестър Сити през тази седмица, съобщава "Сън". Мениджърът Роберто Манчини е изгонил нападателя Крейг Белъми от отбора, след като уелсецът е отказал да изпълни наставленията на своя ментор по време на тренировъчния процес.

Италианският специалист избухнал, след като Белъми отказал да изпълни нареждането да проведе самостоятелна тренировка в четвъртък с един от италианските треньори, доведени от Манчини в спортно-техническия щаб на "небесносините".

Бившият наставник на Интер се вбесил, когато разбрал за постъпката на Белъми и го извикал в офиса си за разговор помежду им.

Хора от администрацията на Сити обаче, разкриват, че почти всичко от размяната на думи между Манчини и Белъми се е чуло, тъй като и двамата са крещели през по-голямата част от времето.

"Защо постоянно задаваш въпроси и не изпълняваш това, което казвам?", викал мениджърът.

Крейг Белъми пък отвръщал, че прави всичко това за доброто на отбора. Уелсецът явно доста вбесил своя наставник, защото в края на разговора Манчини извикал:

"Махай се и не се връщай в следващите три месеца."

След този скандал между двамата Белъми е отказал да се появи на следващата тренировка на клуба и е казал на ръководството, че ще се върне само, ако бъде поканен да го направи лично от Манчини.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lubo_krika
19.02.2010 14:56

Какъв е тоя,че се прави на важен и няма да изпълнява каквото му се каже?Много му е пораснала работата нещо.