Марчело Липи поема Милан след Световното?

13:55
Марчело Липи поема Милан след Световното?
Марчело Липи ще замени Леонардо начело на Милан след Мондиал 2010 година, твърди "Тутомеркатоуеб". Специалистът, който направи Италия световен шампион през 2006 година, е започнал преговори с дуото Силвио Берлускони - Адриано Галиани, съобщава още италианската медия.

Тези спекулации се засилиха още повече, след като собственикът на "росонерите" обвини Леонардо, че не е избрал правилната тактика в двубоя срещу Манчестър Юнайтед във вторник. Премиерът на Италия обяви, че с потенциала на Милан, отборът не е имало как да загуби мача, ако играчите са били получили правилните указания.

Марчело Липи до момента отказва коментар по случая, но в последните месеци той упорито отказва да се говори за завръщане в Ювентус, където се очаква също да има нов треньор през лятото.

На Ботуша вече предполагат, че отказът на специалиста да се върне при "Старата госпожа" може да означава, че той има планове да поеме Милан.

Ако това се случи, Липи ще направи своеобразен голям шлем, тъй като ще може да се похвали, че е ръководил трите най-титулувани отбори в Италия. Напомняме ви, че освен в Юве, той е работил и в Интер, но с "нерадзурите" специалистът не успя да постигне никакви успехи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

smasheddd
19.02.2010 18:56

само той си знае 4овека ... колко игра4и и треньори се кълнат в вярност на клубовете си,ама после си заминават ... просто 4овек всеки ден си мени мнението и според мен 4е ми се струва възможно да поеме Милан ...

Juventus_tifoz
19.02.2010 15:11

Това са пълни измислици. Липи няколко пъти е казвал, че не иска вече да бъде треньор на клубно ниво. Освен това каза, че в Италия би водил САМО Ювентус. Така че не вярвам това да стане. Може след националния отбор да стане президент на Юве *beer*