ЦСКА вкара само един на Свиленград в 105 минутен мач

17:04
ЦСКА вкара само един на Свиленград в 105 минутен мач
ЦСКА победи състава на Свиленград с резултат 1:0 в контролна среща между двата тима. Проверката започна в 15:00 часа, а румънският специалист на "армейците" заложи на два различни състава през двете полувремена на двубоя. Цялото времетраене на срещата продължи 105 минути, като договорката между отборите бе първото полувреме да се проточи цял астрономически час, а втората част да бъде с нормално времетраене. Единственият гол в срещата отбеляза Дормушали Саидходжа в 67-а минута.

Още в 1-а минута Галчев отне топката от играч на домакините и подаде към Делев, който нахлу в наказателното поле, но защитник изчисти топката. В 3-а минута Панку подаде към Платини, който от границата на наказателното поле отправи майсторски удар, но стражът на Свиленград Иванов улови кълбото. Добрата игра на "армейците" продължи и те стигнаха до ново добро положение за отбелязване на гол. Най-ниският футболист на терена Флорентин Петре стреля с глава, но топката срещна гредата на домакините. В средата на полувремето Борис Галчев с удар от около 30 метра опита да изненада вратаря, но топката мина покрай вратата. В средата на полувремето се извърши и първа смяна в състава на ЦСКА. Галчев напусна, а на негово място влезе Николай Манчев. Към 40-а минута Спас Делев получи контузия и бе заменен от Иван Стоянов. В 51-а минута Иван Стоянов отправи изстрел от границата на наказателното поле, но топката прелетя високо над напречната греда.

През втората част отново "армейците бяха по-активният отбор и заслужено се поздравиха с победа. В 67-а минута Саидходаж бе изведен зад защитата на Свиленград и с хубав диагонален изстрел откри резултата. Само 10 минути дойде много чисто положение за ЦСКА, което беше пропиляно. Маркиньос изведе Данчо Минев очи в очи с вратаря на Свиленград, но бранителят шутира в легналия страж. Към 80-а минута темпото на игра спадна рязко и опасностите сред вратата на Свиленград намалиха значително. В 91-а минута се откриха две възможности за ЦСКА. Първо Маркиньос навлезе фронтално в полето на домакините, но се засуети и топката му бе избита. Кълбото попадна в краката на Костадин Стоянов, който с удар по тревата я прати близо до дясната греда. "Армейците" имаха и претенции за дузпа в 95-а минута, но главният съдия Георги Кабаков подмина ситуацията със събарянето на Руи Мигел. В 104-а минута отлично двойно подаване между Риу Мигел и Маркиньос, завърши с изстрел на последния от точката на дузпата. но последва добра намеса на вратаря на Свиленград.

Свиленград - ЦСКА - 1:0

1:0 - Дормушали Саидходжа - 67 мин

ЦСКА първо полувреме: Здравко Чавдаров, Павел Виданов, Игор Митревски, Апостол Попов, Румен Трифонов, Тодор Янчев, Борис Галчев, Флорентин Петре, Спас Делев, Панку, Мишел Платини.

ЦСКА второ полувреме: Иван Караджов, Йордан Минев, Викторс Морозс, Иван Иванов, Костадин Стоянов, Светослав Петров, Коста Янев, Дормушали Саидходжа, Иван Стоянов, Маркиньос, Руи Мигел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

yonkoto
19.02.2010 19:13

Алоооо,кой я писа тази статия *smile* над съставите на двата отбора ми се струва че резултата от преди 40 години....или някъде от бъдещето *wink*

futbolist4eto9
19.02.2010 17:17

е 4орбата ни биха отново с един изма4ен гол както есента и ние отново не заслужажахме да паднем,свиленград1921 НАПРЕД *thumb_up* *beer* *thumb_up* *party*

MISTERIY
19.02.2010 11:50

а тая "звездъ" Гранден кога ще го видиме в игра?