В \"Надежда\" закъсаха за вратар, взимат Пифа

09:42
В \"Надежда\" закъсаха за вратар, взимат Пифа
Локомотив София усилено търси вратар за пролетния полусезон, пише "Меридиан мач".

За целта днес старши треньорът на "червено-черните" Драгомир Окука ще се срещне с изпълнителния директор на клуба Иво Тонев и евентуално с президента Николай Гигов.

Според приближени, той ще настоява пред двамата на всяка цена да бъде привлечен играч на този пост, след като Валентин Галев се контузи тежко по време на лагера в Анталия. Стражът ще отсъства от терените около месец и половина. Той е с увреден менискус и ще се подложи на безкръвна операция – артроскопия. Така на този етап сръбският специалист разполага само с резервата Левашки и юношата Тинков.

Вече са обсъдени и някои варианти. Очаква се днес ръководството на столичните железничари да реши дали да предложи договор на Ивайло Петров. Както е известно, Пифа бе освободен от ЦСКА и в момента си търси отбор. Той е един от вариантите, който Окука одобрява и ще настоява да бъде привлечен.

Другата опция е сръбски страж, който скоро се очаква да стане свободен агент.

Пропаднал е вариантът в "Надежда" да се завърне сръбският страж Урош Голубович, който напусна скандално и избяга в Литекс. В Локо Сф се надяват вратарската криза да бъде решена до понеделник.

 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация