Бенитес: Лига Европа е труден турнир, заслужено спечелихме

08:29
Бенитес: Лига Европа е труден турнир, заслужено спечелихме
Показахме желание и логично спечелихме, сподели мениджърът на Ливърпул Рафаел Бенитес след победата на неговия тим над Униреа Урзичени с 1:0 на "Анфийлд" снощи.

"Мърсисайдци" атакуваха през цялото време, но поради липсата на идеи в предни позиции стигнаха до измъчен успех само с едно попадение.

"Хората не разбират, че турнирът Лига Европа е много труден. Тук има отбори от висока класа, които имат сили да спечелят надпреварата. Атлетико Мадрид, Валенсия, Ювентус са все състави, с които трябва да се внимава. Днес показахме желание и логично спечелихме. В последните минути можехме да допуснем гол, но се радвам, че това не се случи", коментира Бенитес.

 
 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ShefkaTa
19.02.2010 23:27

еми Рафчо като играеш срещу някой от тия отбори и ги биеш с 1;0 тогава дрънкай какви отбори има, няма ли да го махат най-накрая, писна ми да чета кво казал или да го гледам по твто, как говори и нищо не прави

betelina
19.02.2010 09:12

аре бе тоя няма вече да го уволняват, че ми писна да му слушам тъпите оправдания, заради него ливерпул изглейдат жалки, баси и палячото *thumb_down*

zerocgti
19.02.2010 09:01

Само дето вие не играхте рещу Атлетико, Валенсия или Ювентус, а срещу Униреа. Жалък си, Бенитез!