Държавата погва Митьо Селския заради борчове

09:24
Държавата погва Митьо Селския заради борчове
Държавните институции сериозно подгониха пишман президента на Ботев Пловдив Димитър Христолов заради множеството му финансови задължения, пише "Меридиан мач".

Властите взели твърдо решение в близките дни да отнемат личната карта и международния паспорт на Митьо Селския. Душманинът на "жълто-черните" виси с куп пари както на държавата, така и на частни фирми.

В същото време от БФС за пореден път отложиха изхвърлянето на Ботев от родния шампионат. Крайният срок за евентуалното съществуване на пловдивчани е вторник. Ако дотогава в касата на ул. "Иван Асен" не влязат 200 000 лева, "канарчетата" ще бъдат отстранени от първия ешелон.

В сряда късно вечерта фенове от всички фракции, легенди и бизнесмени отново се събраха на среща за създаването на новия Ботев. На разговора най-активни бяха юристите, които разясняваха какво трябва да се предприеме, за да се обяви във фалит АД-то на Митьо Селския.

Привържениците на "жълто-черните" излязоха с открита декларация, в която заявяват официално, че по никакъв начин няма да подкрепят отбора на Франческо Салерно и Димитър Христолов.

 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация