Манолев прави дузпа, ПСВ пада минимално в Хамбургер (видео)

00:00
Манолев прави дузпа, ПСВ пада минимално в Хамбургер (видео)
Грешка на българския национал Станислав Манолев доведе до загуба на неговия ПСВ Айндховен при гостуването на Хамбургер в първа среща от 1/16-финалната фаза в турнира Лига Европа. Холандците претърпяха поражение с минималното 1:0 след гол от дузпа, която направи бившият футболист на Литекс.

В 26-а минута Младен Петрич нахлу от дясно в наказателното поле, където бе повален от Станислав Манолев, а главния арбитър не се поколеба да отсъди дузпа. Зад топката застана Марсел Янсен и стреля в средата на вратата за 1:0 в полза на домакините.

Гостите се опитаха да отговорят на удара и стигнаха до няколко добри възможности за гол, но Тойвонен, Бакал и Енгелаард не намериха мрежата на Хамбургер. Последното положение в двубоя се откри пред домакините. След чудесно центриране на Боатенг от пряк свободен удар, топката бе засечена от Младен Петрич на задната греда, но ударът му премина покрай дясната греда на холандците.

Така Хамбургер постигна чиста победа, което определено дава предимство на немците преди реванша. Българският национал Станислав Манолев бе заменен на почивката от Андре Ойер.

Видео от мача ТУК!!!
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация