ЦСКА праща двама в Казахстан

21:19
ЦСКА праща двама в Казахстан
ЦСКА ще продаде двама от ненужните си футболисти в Казахстан. До дни Орлин Орлинов и Александър Бранеков трябва да заминат за вицешампиона на бившата съветска република Локомотив Астана, съобщава "Труд". На 3 юли миналата година клубът откри супермодерен напълно покрит стадион за $185 млн. Там ще бъде откриването и закриването на азиатските зимни игри.

Орлинов и Бранеков ще получат по-добри финансови условия, отколкото в ЦСКА. "Червените" също ще вземат трансферна сума. В противен случай трябва да разтрогнат договорите и да плащат неустойка. Футболистите са в черния списък и на тях не разчитат на "Българска армия".

Контакта с Локомоти Астана направи мениджърът Николай Ишков по време на зимния лагер на ЦСКА в Анталия. Казахският клуб акумулира огромни средства - там играят бившият голмайстор на Динамо Киев Максим Шатских и Егор Титов, който блестеше с екипа на Спартак Москва. Треньор е германецът Холгер Фах.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

svetlio_vn
18.02.2010 22:37

Едва ли тези двамата ще играят в един отбор с Шацких и Титов , пък било то и в казахстанското първенство . Като кьорфишек ми изглежда тази информация .